Nie jesteś zalogowany

Zaloguj sięRejestracja

Log in

zamów zdjęcia

Najwyższej jakości zdjęcia przez internet

Fotoszkoła

Dołącz do nas!

W moim idealnym świecie

Stworzyłem galerie tak jak podajecie w "Mojej galeri" ale na podstronie "W moim idealnym świecie" gdzie są prezentowane galerie innych osób swojej galerii nie widzę - dlaczego, czy zrobiłem jakiś błąd a jeżeli to jaki.

Pozdro WIECH

0 osób(osoby) lubi(ą) to

Odpowiedź

Data sob., 04/02/2012 - 13:32
Odpowiedź

O ile się orientuje to są tam tylko prace z pierwszego zadania ,a galeria jest międzynarodowa czyli widoczna np. ze strony głównej portalu. Pozatym jest już temat o takiej samej nazwie więc nie tylko masz problem z poruszaniem się po portalu ale i po forum.

Zapraszam ! / I invite you !

http://www.myfinepix.pl/pl/gallery/743505

Odpowiedź

Data sob., 04/02/2012 - 18:20
Odpowiedź

Wiesławie,

jest Twoja cała galeria!

Kliknij zakładkę "galerie", następnie wpisz  w okienko "szukaj" następujące słowa: w moim idealnym świecie ,otworzą się wszystkie zdjęcia w galeriach uczestników, którzy wstawili zdjęcia o tym temacie. Są tam wszystkie Twoje zdjęcia z zadania 1.

A tu jest moja propozycja idealnego świata Winkhttp://www.myfinepix.pl/pl/gallery/306133

Odpowiedź

Data sob., 04/02/2012 - 21:04
Odpowiedź

Wiesław - galeria jest, ciekawe zdjęcia. Także możesz spać spokojnie Smile Dzięki.

Odpowiedź

Data ndz., 05/02/2012 - 10:07
Odpowiedź

Nie wystraczy otagować? Laughing out loud Głupio tak jak każde zdjęcie będzie miało ten sam tytuł, moje zdjęcia po prostu tytułem nawiązują do tematu konkursu. Pozatym jak ktoś będzie to ****óle weryfikował to powinnien to zrobić chyba po loginach userów którzy się zgłosili do pierwszego zadania Smile

Zapraszam ! / I invite you !

http://www.myfinepix.pl/pl/gallery/743505

Odpowiedź

Data śr., 08/02/2012 - 12:44
Odpowiedź

Pewnie troszke sie osmiesze, ale nie moge wgrac galerii o tytule " w moim idealnym swiecie". w mojej galerii, w ktorej nic sie nie znajduje obecnie pod zadanie 1"w moim idealnym swiecie" nie moge nadac jej tytulu, tylko wgrac zdjecie. czy moze ktos m i wyjasnic co robie nie tak.

dziekuje

GT

GT

Odpowiedź

Odpowiedź

Pewnie troszke sie osmiesze, ale nie moge wgrac galerii o tytule " w moim idealnym swiecie". w mojej galerii, w ktorej nic sie nie znajduje obecnie pod zadanie 1"w moim idealnym swiecie" nie moge nadac jej tytulu, tylko wgrac zdjecie. czy moze ktos m i wyjasnic co robie nie tak.

dziekuje

GT

GT

Odpowiedź

Odpowiedź

dziekuje

GT

GT

Odpowiedź

Odpowiedź

dziekuje

GT

GT

Odpowiedź

Odpowiedź

dziekuje

GT

GT

Odpowiedź

Data śr., 08/02/2012 - 13:13
Odpowiedź

Biedronko po wgraniu zdjęcia dodaj hasło w rubryce nad zdjęciem - Title: ( w moim idealnym świecie) i to samo napisz w tagach (praca jak marzenie) i (w moim idealnym świecie) a wszystko będzie o.k i będziesz wszędzie widoczna.

Pozdro Wiech

Wiesław Galewski

Odpowiedź

Data czw., 09/02/2012 - 12:44
Odpowiedź

W tym wątku mieliśmy też pisać o odniesieniach z lokelnej prasy: http://www.mmwroclaw.pl/blog/entry/284031/%C5%9Awiaty+z+marze%C5%84.html

Zgadzam się jednak z poprzenikami, że interfejs użytkownika nie jest zbyt intuicyjny. Ja postepowałam po prostu zgodnie z instrukcją " Zdjęcia wgrywasz w galerii w swoim profilu. " 

Odpowiedź

Data czw., 09/02/2012 - 19:45
Odpowiedź

Jestem z tych, co wolą być uświadomieni (przez otoczenie), że rozporek rozpięty..., albo że oczko leci .. albo że ptak ozdobił mi kurtkę. Można wtedy to naprawić, a jak nie można, to za bardzo się nie "wystawiać" Smile

Zatem, droga magdalenam, "ó" w wyrazie 'artykuł' (2 razy) w prasie, którą zainteresowałaś tematem, to gorzej niż oczko i rozporek razem wzięte. Niestety. Przepraszam, jeśli Ty raczej z tych, co wolą nie wiedzieć, a ja Cię tak tu uświadamiam..

pozdrawiam

kilka godzin później...

Pomyślałm, że skoro dało się naprawić ó na u, to pozbędę się komentarza powyżej.. No way Wink It doesn't work like that Smile Mam nadzieję, że nie masz mi za złe magdalenam.

Odpowiedź

Data czw., 09/02/2012 - 19:42
Odpowiedź

biedronka, dodawał zdjecia, nie musisz tagowac. Wiemy, że wszytskie zdjęcia w galerii kandydatów to te dotyczące idealnego światu czyli 1szego zadania w rekrutacji.

JC