Nie jesteś zalogowany

Zaloguj sięRejestracja

Log in

zamów zdjęcia

Najwyższej jakości zdjęcia przez internet

Fotoszkoła

Dołącz do nas!

Wzbogać ogólną dyskusję o fotografii o swój głos i odwiedź lokalne forum, aby wymienić się uwagami.

Dziel się swoją wiedzą o fotografii z innymi użytkownikami MyFinePix, lokalnie i globalnie.

Konkursy i imprezy

Tytuł
Autor
Utworzono
Odpowiedzi
Ostatnia odpowiedź od
18/4/12
664

30 sek. temu
W Nowościach treść ostatniego zadania. Gdzie leciiiiicie?
11/5/12
89

2 godziny 42 min. temu
To co - widzimy się?:))
19/4/12
55

15 godziny 41 min. temu
Jak przy wcześniejszych zadaniach. Jak coś się urodzi wrzucamy tylko linki.A dyskutujemy tu OPIS PODRÓŻY PLUS FILM
13/5/12
0

1 tydzień 1 dzień temu
Witam wszystkich marzących o dalekich i bliskich wyprawach fotopodróżników!A więc zbliża się wielkimi krokami zakończenie tegorocznej edycji konkursu. Ja bawiłam się bardzo dobrze tworząc wszystkie blogi, opinie i zdjęcia, a ostatnio także film, który można zobaczyć (jak również przeczytać o moich marzeniach) w ostatnim wpisie.http://www.myfinepix.pl/pl/blog/773115/474399Pozdrawiam i życzę spełniania marzeń !!!
27/2/12
10

3 tygodnie 8 godziny temu
Sama już nie wiem ilu nas jest na forum, więc założyłam ten temat, żebyśmy mogli się doliczyć i żeby łatwiej nam było umówić się na kawę i wspólne fotografowanie. Oczywiście jeśli ktoś jest z Waraszawy, Krakowa lub Chicago, to zapraszam serdecznie, grupa jest otwarta dla każdego, ale Łodzianie muszą się tu obowiązkowo  zgłosić. Halo, halo :)
19/4/12
6

4 tygodnie 15 godziny temu
Zauważyłem, że ostatni wpis pojawił się na stronie 22.01, choć nie wiem dlaczegoCzy powinienem dać sobie spokój z ostatnim zadaniem ? Jest to ostatnie najtrudniejsze zadanie i czasochłonne. Niestety w ostatnim czasie miałem bardzo mało czasu co widać było po mojej obecności a raczej nieobecności, i przyznaje że pisałem to w ostatniej chwili, wcześniej jak był czas to jakoś się wyrabiałem. pozdrawiam BLOKH
2/3/12
98

4 tygodnie 1 dzień temu
Załączajmy tu nasze fotoblogi, aby łatwiej było je odnaleść, tylko i tylko linki.Przy okazji będzie wiadomo kto jeszcze jest w konkursie na tym etapie.Dyskutujmy natomiast w wątku "7 inspiracji" lub innych w temacie, tu nie.
5/4/12
1

4 tygodnie 4 dni temu
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=14688&kreatywna-wiosna-z-fujifilm-hs30exr-przetestuj-i-wygraj-aparatPomiędzy dodawaniem zdjęć do konkursu wielkanocnego na MFP a pisaniem recenzji do Pracy jak marzenie i udzielaniem sie na forum :) serdecznie zapraszam w imieniu Fujifilm i portalu Fotopolis do wzięcia udziału w konkursie wiosennym i bardzo kreatywnym. Warto. Szczegóły w linku, wygrywacie superzoom HS30! Powodzenia.
21/3/12
507

4 tygodnie 5 dni temu
Czekamy na Wasze komentarze odnośnie recenzji aparatu. Powodzenia!
26/3/12
48

4 tygodnie 6 dni temu
Jak by ktoś już coś miał to proponuję tu wrzucać linki do swoich recenzji.Jak w poprzednich zadaniach tu tylko linki, żeby było łatwiej znaleźć.
5/12/11
81

5 tygodnie 1 dzień temu
Ruszyła 2 edycja konkursu, wielu z was brało udział w pierwszej i śledziło poczynania bohaterki pierwszej edycji.Walczycie ponownie bogatsi o pewne doświadczenia? 
1/3/12
418

5 tygodnie 2 dni temu
No to słucham :)
2/4/12
3

6 tygodnie 1 dzień temu
Moi Drodzy, od teraz możecie tagować to, co dodajecie/dodaliscie do swojego profilu (zdjęcia, blogi, recenzje). Każdy oznaczony przez DreamJob (właśnie taka pisownia) element pojawi się w nowej zakładce dream job w Waszym profilu. Jednoczesnie informuję, ze nie jest konieczne zrobienie tego. Pozdrawiam.
5/4/12
0

6 tygodnie 4 dni temu
Witam pasjonatów fotografii!Zapraszam wszystkich serdecznie do zapoznania się z trochę inną opinia na temat trochę innego aparatu.http://www.myfinepix.pl/pl/reviews/other/773115/454378Pozdrawiam i czekam na komentarze.... 
22/2/12
44

7 tygodnie 3 dni temu
W komentarzach i na forum wypowiadamy sie na temat fotografii. Czasem się trudno zrozumieć. Do tego dochodzi kwestia gustu, każdy ma swój własny gust.Na świecie powstało już tyle dobrych fotografii, że każdy może znaleźć wśród nich coś co zaspokoi jego oczekiwania estetyczne. Dlatego abysmy się lepiej rozumieli proponuję dzielić się w tym wątku tym co nas inspiruje, co nas zachwyca.To mogą być nazwiska osób, tytuły filmów lub pojedyncze kadry.Dzielcie się!:)
25/3/12
3

7 tygodnie 6 dni temu
Witam,Poszukuję i nie mogę nigdzie znaleźć regulaminu dotyczącego tego konkursu (W marcu jak w garncu).Przede wszystkim interesuje mnie w jaki sposób są/będą oceniane zdjęcia.Pozdrawiam.
19/3/12
42

8 tygodnie 3 dni temu
Zakończył się kolejny etap konkursu na fotopodróżnika. Powstało mnóstwo ciekawych, głębokich i niekiedy intrygujących wpisów. Ale co dalej? Za kikadziesiąt godzin rozpocznie się następny etap. Jak myślicie: jakie zadanie czeka na nas tym razem? ;)
1/2/12
307

8 tygodnie 4 dni temu
Praca jak marzenie. Treść zadania pierwszego: http://www.myfinepix.pl/pl/news/416188. Powodzenia i zgodnie z poleceniem chwalcie się na forum tym, co zdziałacie :) 
1/3/12
4

8 tygodnie 5 dni temu
Witajcie, Dość czczytne idee zagościły w galerii zdjęć MÓJ IDEALNY ŚWIAT w drugim etapie konkursu Fotopodróżnik - Praca jak marzenie.Prace są mocno wyselekcjonowane, chciałam osiągnąć efekt spójności dodając kolorowe filtry, by podkreślić focus odbiorcy na głównym temacie. 2 zdjęcia wykonane są paratem analogowym na czarnobiałej kliszy - negatywy gdzieś znajdę w archiwum :) Dodałam zdjęcia dość późno jak na zdjęcia konkursowe, ale może kogoś zainteresują. UCZĘ SIĘ CIEBIE PORTALU :)
19/3/12
0

9 tygodnie 8 godziny temu
Życie jest pełne ludzi z pasjami a które inspirują. Pytanie - czy bez pasji można czymś zaiteresować?
18/3/12
1

9 tygodnie 23 godziny temu
Drodzy Fotopodróżnicy!jak się mówi "last, but not the least"... Ostatni dzień wpisów, ale zdążyłam!Zapraszam Was do moich inspiracji! Jedną z nich są moi dziadkowie, którzy są razem od 58 lat! Jak razem wytrwali? Przeczytacie pod linkiem:http://www.myfinepix.pl/pl/blog/767549/445305Pozdrawiam,Kasia
18/3/12
1

Drodzy forumowicze, fotoblogowicze i pasjonaci fotografii.Czasmi czasu jest zbyt mało na wszytsko, ale jednak udało mi się upichcić, wyszykować i zaprezentować Wam mój fotograficzny blog o inspiracjach wszelakich.Kto wie, może odnadziecie tu inspiracje...Serdecznie zapraszamhttp://www.myfinepix.pl/pl/blog/773115 
18/3/12
1

Pamiętacie swoich nauczycieli? Lubiliście ich? Byli tacy co to potocznie mówiąc "zaleźli Wam za skórę"? Chcę Wam pokazać, że pedagodzy to super ludzie ;)http://www.myfinepix.pl/pl/blog/769575/445443
27/2/12
18

9 tygodnie 6 dni temu
Jak w temacie;)Nie wiem na czym stanęło z jutrzejszym spotkaniem i kto jest ewentualnie chętny, ale teraz mamy miejsce gdzie możemy dograć wszystkie szczegóły;) 
22/2/12
1

10 tygodnie 6 dni temu
Zapraszam Was serdecznie do odwiedzenia świata moich marzeń:Fotografie ułożone są tak, byście mogli oglądanie zacząć od pierwszej. Przyjemnej podróży i pozytywnych wrażeń :)