Nie jesteś zalogowany

Zaloguj sięRejestracja

Log in

zamów zdjęcia

Najwyższej jakości zdjęcia przez internet

Fotoszkoła

Dołącz do nas!

Wzbogać ogólną dyskusję o fotografii o swój głos i odwiedź lokalne forum, aby wymienić się uwagami.

Dziel się swoją wiedzą o fotografii z innymi użytkownikami MyFinePix, lokalnie i globalnie.

Witamy

Tytuł
Autor
Utworzono
Odpowiedzi
Ostatnia odpowiedź od
7/5/12
2

6 dni 17 godziny temu
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowy, ale zdjęcia robię od kiedy pamiętam.Obecnie działam z HS 10. Pozdrawiam
2/5/12
1

2 tygodnie 5 dni temu
chcialam sie przywitać.Mam na imie Ewa i od kilku dni jestem posiadaczką s4000.I musze powiedzieć,że on mnie chyba przerasta-niestety.Ale mam nadzieję,że z pomocą forum polapię te wszystkie zagwozdki ustawień manualnych.bo bardzo bym chciala robic zdjęcia nie tylko na automacie.pozdrawiamEwa 
30/4/12
2

3 tygodnie 1 godzina temu
Witam, również jestem tutaj nowa. Kilka słów o mnie: Jestem Agnieszka, lat 17, woj. opolskie. Uwielbiam fotografować naturę, szczególnie roślinność w trybie macro. Lubię eksperymentować z aparatem i tworzyć własne scenerie zdjęć. Mój aparat to FinePix S4000. Pozdrawiam. :)
26/4/12
1

3 tygodnie 4 dni temu
Witam wszystkich ;] Mam na imię Paulina, mam 14 lat, jestem póki co bardzo początkująca, jeśli chodzi o fotografowanie, posiadam aparat Finepix S3200, kocham zwierzęta, w szczególności interesuję się gryzoniami i zajęczakami, nie lubię ptaków ;p. To na tyle ;D . Pozdrawiam.
22/4/12
2

3 tygodnie 5 dni temu
   Witam wszystkich użytkowników. Nazywam się Wojtek, mam 26 lat, pochodzę z małej miejscowości w Małopolsce, gdzieś pomiędzy Suchą Beskidzką a Żywcem. Zaczynam przygodę z fotografią za pomocą  HS20EXR.
25/3/12
7

7 tygodnie 6 dni temu
Jak to jest, że na portalu Myfinepix raz widać forum 'Konkursy' a raz nie? Czy to specjalnie tak jest, czy zwariowałam? 
Tjo
20/1/12
11

14 tygodnie 2 dni temu
hej :) już niedługo z wykształcenia Pani historyk :) Pasja- rzecz jasna: foto :) głównie urbex :) ale staram się nie ograniczać :) cześć wszystkim :)  moje zdjęcia: głównie na prywatnym blogu: tjololo89.blogspot.com :) 
9/1/11
16

16 tygodnie 6 dni temu
Czy ktoś wie jaki będzie drugi etap?Na czym będzie polegał, ile trwał, czy to będzie już finał, czy następna selekcja?  
23/1/12
2

17 tygodnie 1 godzina temu
Witam wszystkich, i pozdrawiam jak nowy użytkownik forum.
26/12/11
3

17 tygodnie 4 dni temu
do kitu ten portal...nikt nie pomoze w durnej sprawie...dla mnie dziwna ale dla was nie powinnahttp://www.myfinepix.com/pl/forum/3/383086 
18/12/11
5

22 tygodnie 13 godziny temu
prosba do profesjonalistow udostepnijciwe mi odnosnie fotografi jakiekolwiek podstawy fotografi linki stronki bo nie wiem nawet gdzie mam szukac a bardzo lubie nature i chc erobic dobre ujecia a nie mam o tym zielonego pojecia aby cos robic dobrze trzeba sie troszke podszkolic dzieki z gory
26/11/11
3

24 tygodnie 1 dzień temu
Chciałbym nieśmiało zauważyć, że zbliża się najlepszy okres na wszelkie zakupy, w tym zakupy aparatów fotograficznych jako prezentów pod choinkę. Jeżeli więc nowy model X-S1 ma się pojawić na naszym rynku dopiero w I kwartale 2012 roku, to warto byłoby chociaż umieścić materiały promocyjne na stronie ff.pl - filmy, specyfikację techniczną, kolorową broszurkę w PDF itp. Myślę, że znalazłoby się niemało amatorów dobrych kompaktów, którzy gotowi byliby poczekać na pojawienie się tego modelu, zamiast kupować już w grudniu inny sprzęt.Pozdrawiam całą ekipę FF.pl
6/10/11
2

32 tygodnie 4 dni temu
Jestem tu nowy więc się grzecinie i kulturalnie przywitam (;Uczę się w technikum, fotografia jest poza muzyką moją największą pasją.Liczę na zwiększenie swoich umiejętności tutaj, pozdrawiamMaciej.
12/5/11
6

1 rok 4 dni temu
Czołem Wszystkim ;
25/4/11
3

1 rok 3 tygodnie temu
WItam serdecznie, mam nadzieje że poznam wielu ciekawych ludzi którzy tak samo jak i ja kochaja fotografięPozdrawiam Ola
17/4/11
5

1 rok 4 tygodnie temu
Witam wszystkich i pozdrawiam
26/3/11
2

1 rok 7 tygodnie temu
...i jak przygotowuję się do ewentualnej wyprawy ;-)http://www.myfinepix.pl/pl/blog/300812/256616
5/3/11
0

1 rok 11 tygodnie temu
Co ma Młoda Baba z Dżdżownicą? Ano, zobaczcie sami :-)) http://www.myfinepix.pl/pl/showcase/review/other/302005/250062
26/2/11
5

1 rok 11 tygodnie temu
Witam serdecznie,
23/2/11
1

1 rok 12 tygodnie temu
Witam wszystkich,przy okazji udziału w konkursie "Poszukujeny fotopodróżnika" wkręciłam się nieco w forum niniejszego serwisu i zauważyłam, że zrzesza ono naprawdę pokaźną liczbę pasjonatów fotografii. Do tego atmosfera jest tu bardzo przyjazna, w odróżnieniu od większości serwisów fotograficznych, gdzie zawistna i bybajmniej nie konstruktywna krytyka portfolio innych użytkowników jest powszechną praktyką. Pomyślałam, że przy takiej ilości życzliwie nastawionych osób warto spróbować przedstawić pewną sprawę:http://www.myfinepix.pl/pl/competition/entry/191800
18/2/11
1

1 rok 13 tygodnie temu
Żyjecie w różnych częściach Polski. Do większości z nich Ładna Pani Z Telewizji nie przyjedzie z kamerą, by pokazać Wasze problemy. Zróbcie to sami. Jak żyje Doda i inne gwiazdy - wszyscy wiemy z pisemek. Jak WAM się żyje, jakie macie problemy, co Was martwi? Pokażcie to innym. Mnie  (a sądzę, że i innych też) bardzo ciekawi, jak żyje były rolnik z upadłego PGR-u, rybak z Darłówka, górnik z bieda-szybów. Porozglądajcie się wkoło i pokażcie to innym. Oto przykład takich zdjęć:http://www.myfinepix.pl/pl/blog/302005/242320
29/12/10
3

1 rok 13 tygodnie temu
Witam.W fotografii jestem całkowitym laikiem, jedynymi aparacikiami, jakie wcześniej posiadałem były typowe kompaktowe automaty.  Tym razem kupiłem sobie (choinka/przyszłe urodziny) Fuji FinePix HS10. Obawiam się, że w najbliższym czasie stanę się głównym autorem żenujących parafotografii, chodź mam nadzieję, że z dość sporą pomocą oraz zacięciem z czasem będzie można oglądać moje wypociny bez obawy utraty wzroku.
25/1/11
0

1 rok 16 tygodnie temu
Witam wszystkich :) Jestem Rysiek a moje pasje to fotografia i górskie "łazikowanie" :D
6/12/10
18

1 rok 16 tygodnie temu
Witam wszystkich serdecznie :-)Jestem Patrycja alias Dzika Ruska :-)Ta ksywka przylgnęła do mnie jakiś czas temu, ponieważ w pewnym momencie wszyscy stwierdzili, że tak stukniętej osoby na punkcie Wschodu nie znali :-)Fajnie by było poznać się bliżej, pośmiać, wymienić ciekawymi informacjami... no cóż, to czekam chyba teraz na jakichś współforumowiczów :-)
21/1/11
2

1 rok 17 tygodnie temu
WITAM WSZYSTKICH!Mam na imię Wiola,chociaż większość znajomych mówi na mnie Kinga.(Dawno temu byłam podobna do pewnej Kingii i tak zostało).