Nie jesteś zalogowany

Zaloguj sięRejestracja

Log in

zamów zdjęcia

Najwyższej jakości zdjęcia przez internet

Fotoszkoła

Dołącz do nas!

HS10 - pokaz możliwości zoom

Jeżeli ktoś nie potrafi wyobrazić sobie co to znaczy szybkie przejście z 24mm do 720 to niech zobaczy te kilka zdjęć poniżej.

Szeroki kąt

Średnie zbliżenie

no i obiecywane 720 mm.

Wszystkie zrozbione z górki koło lotniska na Okęciu w Warszawie z użyciem statywu.

0 osób(osoby) lubi(ą) to

Odpowiedź

Data wt., 15/06/2010 - 10:47
Odpowiedź

Prawie można godzinę odczytać Wink

Aparat daje radę.

Odpowiedź

Data sob., 26/06/2010 - 10:18
Odpowiedź

Tez mnie ten zoom pociaga ale ponoc Hs10 jest nie dopracowany.. jego firmware nie dziala jak powininen i czytalem juz wiele opinii o niedopracowaniu,

bardzo dobrze podsumowal to ten sprzedawca z allegro http://allegro.pl/item1088506440_fuji_hs10_gwar_nowy_firmware_dodatki_hs_10_okazja.html

jako uzytkownik HS10 mozesz to potwierdzic lub temu zaprzeczyc?

Odpowiedź

Data pon., 28/06/2010 - 17:08
Odpowiedź

Praktycznie się z tym sprzedawcą zgadzam, jednakże nie wiem jak jest z brudem wewnątrz aparatu czy to nie chwyt marketingowy sprzedawcy?

Wiele do poprawek ma ten aparat czytaj nasze posty, może cos znich wywnioskujesz!

A FF mam nadzieje że przyjme słowa krytyki by poprawic naprawdę dobry pomysł jakim jest ten aparat.

Odpowiedź

Data pt., 03/12/2010 - 17:54
Odpowiedź

Trzeba przyznać, że 720mm w kompakcie robi wrażenie. Ciekawe jak się sprawuje w gorszych warunkach oświetleniowych i jak jakość obiektywu przy dość niskiej cenie aparatu.

Romek

Odpowiedź

Data czw., 20/01/2011 - 08:54

Odpowiedź

Data śr., 19/01/2011 - 22:37
Odpowiedź

Zdjęcia szacun. Napisz jak robiłeś?

Pozdrawiam,

Krzysztrof

Zobacz jak Twoje zdjęcia wyglądają na papierze, a wyrzucisz monitor http://foto.fujifilm.pl/ 

Odpowiedź

Data pt., 21/01/2011 - 08:09
Odpowiedź

siemka

robie zdjecia na pozycji M bo wtedy moge wszystkie parametry ustawić sam,chociaż ustawić ostrość to masakra , nie wiem nigdy czy jest ok dopóki nie obejrze zdjecia w kompie , taka jakby loteria . a poza tym na serwisach "zdjeciowych" widziałem ostatniio wiele takich i lepszych zdjeć zrobionych hs 10 ,więc te fotki to nic specjalnego - pokaz możliwosci zoom .

Odpowiedź

Data pt., 21/01/2011 - 08:30
Odpowiedź

hs 10 ze swoją maksymalną ogniskową mógł by robić ciekawe zdjecia nocnego nieba , gdyby nie ograniczenie czasu ekspozycji jakie nastepuje wraz ze wzrostem iso.lipa

szkoda ze nie ma wsparcia utalentowanych fanów w postaci zmian w firmware usprawniających hs 10 . tak jak to ma miejsce w przypadku canona. Może wtedy mógł bym użyć 30s ekspozycji przy np. iso 800